Antet

Protectia Datelor

   
      Alman Auto Serv-Prod vă urează bun venit pe pagina sa de web şi îşi exprimă satisfacţia faţă de interesul manifestat faţă de companie şi produsele sale.
 
     Acordăm foarte mare atenţie protejării datelor dvs. personale, dorind să vă simţiţi în siguranţă în timpul vizitării site-ului nostru de Internet.
 
     Protecţia datelor dumneavoastra personale în faza de procesare a datelor este o problemă importantă pentru noi, de care ţinem seama în cursul tuturor procesărilor derulate în companie.
 
     Datele personale ale vizitatorilor paginilor noastre de Internet vor fi înregistrate şi procesate conform prevederilor legale privind protecţia datelor, valabile în legislatia nationala.
 
     Pe site-ul almanauto.ro se pot afla link-uri care fac trimiteri la pagini de Internet externe care nu sunt sub controlul almanauto.ro, pentru care însă nu se aplică prezenta declaraţie de confidenţialitate.
 
    Toate Datele Personale furnizate de către Utilizatori in scopul de a avea acces sau de a achizitiona anumite produse sunt protejate conform Legii 677/2001 privind protecția persoanelor, in ceea ce privește procesarea datelor personale precum si libera circulație a acestor date.
 
     Datele personale solicitate utilizatorilor prin formularul de inscriere sunt necesare pentru a putea fi finalizat procesul de realizare a contului in cadrul magazinul online, dar si pentru livrarea produselor comandate si anuntarea anumitor oferte promotionale si nu vor fi furnizate altor parti terte sub nici o forma.
 

   Utilizatori site-ului almanauto.ro, sunt obligati sa furnizeze datele solicitate prin formularul de comanda standardizat de platforma pe care este site-ul, acestea fiind necesare operatiunilor de facturare si livrare a marfurilor comandate.

     In cazul refuzului in privinta acestor date, este determinata neonorarea comenzii efectuate.

     Acestea sunt datele personale care sunt furnizate de catre dumneavoastra in cunostinta de cauza, avand scopul explicit.
     Informatiile trimise vor fi pastrate in siguranta, si vor fi folosite, doar pentru scopurile enumerate, prin care ati fost de acord.
 

    Informatiile colectate de catre site-ul almanauto.ro, au caracter personal, si sunt folosite in scop de imbunatatire a serviciilor oferite.

    Datele cu caracter personal, sunt : nume, prenume, adresa postala, si adresa de e-mail, dar si date cum ar fi "cookies", facand referire la informatiile legate de conexiune si sistemul folosit la acesarea site-ului.

     Informatii colectate in cadrul nostru, in momentul in care accesati magazinul online almanauto.ro.

 
     Datele receptionate sunt de obicei colectate prin intermediul browser-ului pe care dumneavoastra il utlizati in cadrul navigarii.
     Datele memorate sunt: detali despre timpii de stationare, incarcare, si descarcare a paginilor sau altor informatii ce se gasesc pe site-ul almanauto.ro
     Scopul stocarii acestor date este acela de a imbunatatii calitatea serviciilor, dar si a detaliilor la acccesarea magazinului.
 
     Alte informatii aditionale ce pot fi colectate sunt:
     Domeniul folosit, adresa Ip, tipul browser-ului, dar si providerul de internet, cat si altele.
   
     Modul in care sunt folosite datele colectionate:
        - In cadrul comenziilor ce trebuiesc livrate.
        - Referitor la rezolvarea solocitari/lor.
        - Contactul in cazul anumitor probleme ce pot sa apara in cadrul procesului de
           logistica/livrare.
        - Informatia clientilor cu privire la ofertele promotionale, cat si a noilor repere, etc.
        - Inbunatatirea serviciilor, si acumularea de experienta in relatiile cu clientii
           magazinului.
        - Pentru configurarea conturilor de utilizatori.
 
     Modul in care sunt pastrate datele personale:
     Clientii nostri sunt cei mai importanti, si din acest motiv, Alman Auto Serv-Prod, ia toate masurile necesare pentru pastrare in conditii optime si sigure a datelor de confidentialitate si securitate cu caracter personal pe care dumneavoastra, clientii nostri ni le trimiteti.
     Datele expediate, vor fi arhivate in siguranta, in cadrul sistemelor pe care magazinul online le are optimizate in conformitate cu politica datelor personale ale companiei Alman Auto Serv-Prod SRL.
 
 
 


spacer
Newsletter
Cos de cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Informatii
Curs valutar
Website detinut de Alman Auto Serv-Prod S.R.L., CIF: RO28519505, Reg.Com: J40/6233/2011