0726 385 222
contact@almanauto.ro
Luni - Vineri: 09:00-17:00

Cosul dvs. este gol

Informatii
Marci produse
Cautare
Curs valutar
Viziteaza site-ul Almanauto.ro pe ShopMania

Termeni si Conditii

 
      Site-ul almanauto.ro, este administrat de catre compania SC Alman Auto Serv-Prod SRL, avand sediul in Bucuresti, strada Gradistea , numarul 14, Cod Unic de Identificare: RO28519505, Registrul Comertului: J40/6233/2011; avand toate drepturile de utilizare asupra acestuia.
 
     Vizitarea sau folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.
     Compania in cauza isi rezerva dreptul de a modifica continutul sau termenii de folosinta, fara nici o notificare in prealabil.
 
     Alman Auto Serv-Prod SRL, garantează confidenţialitatea datelor personale culese în timpul vizitării de către utilizatorii site-ului prin intermediul paginilor de internet , în concordanţă cu legislaţia română în vigoare.
 
     Este asigurat accesul limitat, in interes personal , pe site-ul almanauto.ro, utilizatorului, dar nu este oferit dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral continutul din paginiile site-ului, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri contrare sau comerciale intereselor companiei Alman Auto Serv-Prod SRL, fara acordul scris al acestuia.
 
     Drepturile ultizatorilor sunt limitate, avand posibilitatea de a fi creata o legatura web, prin intermediul contului de utilizator, sau catre orice alta pagina a site-ului, atata timp cat nu este perturbata in orice fel, buna functionare a site-ul almanauto.ro, numai dupa obinerea acordului nostru.
 
     Referitor la contul utilizatorului, se pot preciza urmatoarele:
      Daca utilizatorul creaza un cont de utilizare in cadrul site-ului: almanauto.ro, acesta este raspunzator pentru actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor de utilizare( facturare, adresa de livrare, etc) persoanala si a parolei de acces asupra contului respectiv.
     Utlizatorul raspunde direct pentru si in caz de instrainare a contului de utilizator catre alte persoane in vederea accesului pe contul almanauto.ro.
 
     In caz de frauda sau actiunii impotriva almanauto.ro
     Orice incercare de a accesa datele personale ale oricarui utilizator, sau de a modifica continutul site-ului almanauto.ro, sau de a ingreuna/afecta, performanta serverului pe care ruleaza acest site, va fi considerat o tentativa de fraudare asupra site-ului almanauto.ro, si va aduce cercetarea penala asupra utilizatorilor sau persoanelor care au incercat acest fapt.
 
     Comunicarea in cadrul site-ului almanauto.ro
     In momentul in care utilizatorul/ri, acceseaza site-ul almanauto.ro, sau este expediat email/uri, este formata o legatura de comunicare pe cale electronica intre cele doua parti.
     In momentul inregistrarii contului de ultizator, site-ul va comunica prin e-mail, note , newsletterem sau orice alte informatii prin care echipa almanauto.ro, le furnizeaza electronic, in concordanta cu cerintele legislatiei in vigoare.
     Accceptul dumneavoastra de a comunica prin intermediul acestei cai, fie ca numai primiti informatii sau trimiteti informatii pe cale electronica reprezinta un accept intre ambele parti, fiind echivalent cu semanatura olografa pe orice document, ca si cum aceste documente sunt tiparite scris.
 
      Drepturile de autor ale site-ului almanauto.ro
      Copyright Alman Auto Serv-Prod SRL. Toate drepturile rezervate. Textul, imaginile, graficele, fişierele audio, fişierele animate, cele video şi aranjarea lor pe site-ul almanauto.ro sunt în totalitate subiectul protejării Copyright şi altor forme de protejare a proprietăţii intelectuale. Aceste obiecte nu pot fi copiate pentru a fi folosite în scop comercial sau distribuite, aşa cum nu pot nici să fie modificate sau publicate în cadrul altor site-uri.
 
      Comunicarea in cadrul site-ului almanauto.ro

      Utilizatorii care accesează site-ul almanauto.ro pot face comentarii la adresa acestuia si-a produselor oferite, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabila.

      Alman Auto Serv-Prod SRL își rezerva dreptul, dar nu si obligația, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbura in vreun un fel viața privata a altor persoane, suprima drepturile de proprietate intelectuala, conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori in lanț, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

      Societatea Alman Auto Serv-Prod SRL, nu va fi responsabila si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicări.

 
      Preturi
      Preturile afisate pe site-ul almanauto.ro, includ TVA(19%), cheltuielile de livrare nefiind incluse in pret, in afara cazului in care este specificat pe site altfel.
      Pretul de cumparare tiparit pe factura va fi acelasi stabilit in prealabil cu consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda clara/ferma.
 
     Nu garantam pentru eventualele erori ale preturilor si a informatiilor ce sunt gasite pe site-ul almanauto.ro, in aceste conditii, pretul va fi cel acceptat de catre clientul site-ului si consultantul de vanzari.
 
      Disconturile oferite in cadrul ofertelor promotionale
     Reducerile comerciale se stabilesc in functie de oferta promotionala in functie de caz (ore promotionale/zile promotionale/reduceri de sezon/etc), procentul reducerilor fiind intre 1% si 30%.
 
 
      Dispoziții finale

      Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate de catre societatea SC ALMAN AUTO SERV-PROD SRL, sau de informațiile prezentate pe acest site, si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării in scris a problemelor, de către utilizator.

    Referitor la imaginile si pozele afisate pe almanauto.ro, acestea pot suferi modificari, dar si completari, cu adresare asupra produselor/reperelor.
    Facem precizare ca diferentele se pot adresa la tipul marcilor/producatorilor, culoarea produselor, etc.
 
 

 
 

 
spacer
anpc-sal

SOL
Website detinut de Alman Auto Serv-Prod S.R.L., CIF: RO28519505, Reg.Com: J40/6233/2011

almanauto.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.